Välkommen till PBZ:s nya webshop: shop.pbz.se

Välkomna in i vår nya webshop!

Efter hårt arbete under hösten kan vi äntligen, innan nyåret, glatt meddela att den finns online på http://shop.pbz.se

Vi hoppas att ni kommer att tycka om den. Samtidigt är vi mycket tacksamma om ni berättar era önskemål och tipsar om ev. problem och förbättringsområden. Vår målsättning är att vi ska kunna erbjuda den bästa webshopen för vår typ av sortiment och tror att vi kan uppnå det med er hjälp. 

I vår shop gäller tillsvidare fri frakt inom Sverige vid köp över 2000kr samt 20% rabatt på mappning i samband med köp av motorstyrning (styrsystem) i webshopen!

Just nu har vi dessutom under begränsad tid ett introduktionserbjudande på 10-25% rabatt på ALLT i shopen!

Alla rutinerade biltokar (som vi) vet att sommaren kommer ett par ögonblick efter nyår, så om du inte har satt fart med bilprojektet ännu så är det hög tid nu! Passa på att ta del av våra erbjudanden och spara några tusenlappar.

För tillfället är utbudet begränsat och vi har lagt krutet på att få upp ett brett sortiment av Haltechs motorstyrningar och tillbehör.

Ni kan räkna med att sortimentet växer och utvecklas varje vecka, samtidigt som vår målsättning är att hålla ett tydligt tuning/motoroptimeringstema genom hela shopen. Det kommer att löna sig att titta in regelbundet hos oss och ta del av nya kampanjer och erbjudanden.

Om ni redan nu har frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss på info@pbz.se.

Gör era biltokiga vänner och bekanta en tjänst och dela denna nyhet med dem 🙂

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla som varit med oss under det gångna året!

Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Mvh
Arash Adib
PBZ.se