NYHETSBREV 1 2012

Nu kan du bläddra i kataloger online!

Efter 9 år av intensivt arbete i tuningbranschen har vi skapat många och nära relationer med ett stort antal tillverkare av högklassiga tuningprodukter. Starka varumärken så som t.ex. HKS, Tomei, ARP, Procharger, Edelbrock, Exedy, AEM, Wiseco, Haltech och många fler.

Nu har vi gått ett steg längre och har gjort katalogerna tillgängliga för alla! Du kan enkelt genom att gå in på vår hemsida bläddra i katalogerna och begära en offert med offertknappen.

I dagsläget finns det ett sextiotal kataloger online. Vi kommer att lägga till några varje vecka till dess att listan blivit komplett. Totalt räknar vi med att få upp ca. 130st kataloger där du får full tillgång till kompletta utbud.

Välkommen in!

 


 

ARP & Seibon online i vår webshop!

Nima i butiken har legat i som tusan och sett till att få upp hela Seibons sortiment i vår webshop, så att du ska kunna handla med ett par få klick! 🙂 Kort därefter dök också ett stort urval av ARP:s produkter upp till en massa olika bilmodeller.

Länk till webshopen

 


 

 Har du bokat din mappningstid i dynon?

Medan vissa är förutseende och bokar mappningstid långt i förväg blir andra påminda om att det är dags först när solen tittar fram och gruset sopas bort från vägarna. Är du en av de sistnämnda? Oroa dig inte, det finns fortfarande några tider att boka i vår dynokalender för mappningar. Det finns däremot inte alltför många, så boka gärna en tid medan de finns.

Vi brukar rekommendera våra kunder att hellre boka en tid och sedan justera den vid behov, än att vänta och boka sent och riskera att bli utan en tid. Det brukar ofta gå bra att flytta en redan inbokad tid eftersom det ofta finns gott om andra som gärna vill ha den när det väl närmar sig.

Kontaktuppgifter hittar du HÄR